IndexPortalZoekenRegistrerenInloggen
Inloggen
Gebruikersnaam:
Wachtwoord:
Log me automatisch in bij elk bezoek: 
:: Ik ben mijn wachtwoord vergeten
Staff
Founder
Kythaela
Admin
Hayden
Season


Het is zomer in Auraegon! De zon is achter de wolken vandaan gekropen en schijnt haar verwarmende stralen weer over het hele koninkrijk. Vele maken van de gelegenheid gebruikt en zijn vaak aan het strand te vinden. de temperatuur kan oplopen tot zo'n 34°C.

Promoting

Wil je buttons ruilen? Stuur dan een PM met jou button en de link van je forum naar Kythaela. Jou button zal op ons portal komen te staan met een link naar jou site. In ruil hiervoor verwachten wij ook dat onze button op jou site komt te staan.

Words get lost in the echo Button10

 

 Words get lost in the echo

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Taeyang

┅
Taeyang

Man Aantal berichten : 13
Coins : 6

Karakter profiel
Age: 17
Species: Human
Love: I’ll never sing it again so I can stop thinking of you, so I can finally forget you

Words get lost in the echo Empty
BerichtOnderwerp: Words get lost in the echo   Words get lost in the echo Icon_minitimezo mei 10, 2015 2:29 pm

What doesn't kill you
Makes you wish you were dead

"Twee rode rozen," zei Taeyang tegen de vrouw aan de counter. Die gaf hem een snelle knipoog en vroeg of deze voor zijn vriendin waren. Een reactie kreeg de vrouw, eerder meisje, echter niet te horen van de roodharige tiener. Toen het meisje de hint begreep en zich uit de voeten maakte om de twee rode rozen voor hem te halen, zuchtte hij even. Niet al te veel later kwam ze terug met twee roden rozen, die ze met een roze strikje aan elkaar had geknoopt. Had dit kind nou echt niet begrepen dat dit niet voor een of andere vriendin van hem was? De enige persoon die hij wilde moest hem toch niet, dus waarom zou hij rozen voor haar kopen? Het meisje noemde het bedrag, waarna Tae het geld op de toonbank gooide en zich uit de voeten maakte, een klein lachje kon er niet eens vanaf.
Eenmaal buiten begon hij zijn wekelijkse routine. Terwijl hij op weg was naar zijn geboorte huis, waar zijn moeder gestorven was tijdens de geboorte van zijn kleine zusje, pulkte hij het roze lint van de twee rozen af. Stom kind begreep niet dat hij er twee wilde omdat ze beide voor een ander doel gebruikt zouden worden. Eenmaal bij het huis aangekomen was het hem ook gelukt het lint van de rozen af te krijgen. Eén roos, de kleinste, plaatste hij toen bij het raamkozijn. Een enkele seconden hield hij zijn handen tegen elkaar aan en hoopte dat het goed ging met zijn moeder.
Zijn volgende stop was zoals elke week het graf van zijn vader die recent overleden was. Maar in de tussentijd zou hij eerst wat de drinken gaan halen bij een lokaal cafétje. Na niet veel aarzelen liep hij naar binnen, bestelde hij een glas melk, en ging aan een van de tafeltjes zitten. Met ogen die nergens heen leken te kijken staarde hij nutteloos voor zich uit terwijl hij af en toe een slok nam van zijn melk, die overigens veel te zuur was. Waarom had dat mens hem nou zo achter gelaten? Zo gebroken? Ze wist niet hoe veel pijn het deed, hoe veel leegte het bij hem achterliet. Een zucht verliet nogmaals zijn mond, een traan moest hij onderdrukken.


NYX


Weggehaald door het beheer.
Tinypic plaatje was verlopen en een bloederig dier geworden.
Terug naar boven Ga naar beneden
Nyx

┅
Nyx

Vrouw Aantal berichten : 19
Coins : 10

Karakter profiel
Age: 18
Species: Human
Love: Deez nuts. #goteem

Words get lost in the echo Empty
BerichtOnderwerp: Re: Words get lost in the echo   Words get lost in the echo Icon_minitimezo mei 10, 2015 3:18 pm

Deze post is perongeluk verwijderd toen mijn computer spacede, heel fijn dit.. ;;
(ik kon hem niet meer terugkrijgen, maar gelukkig had je hem al gelezen)Nyxeria
'Cause darling I'm a nightmare dressed like a daydream
Laatst aangepast door Nyx op di mei 12, 2015 5:43 pm; in totaal 2 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Taeyang

┅
Taeyang

Man Aantal berichten : 13
Coins : 6

Karakter profiel
Age: 17
Species: Human
Love: I’ll never sing it again so I can stop thinking of you, so I can finally forget you

Words get lost in the echo Empty
BerichtOnderwerp: Re: Words get lost in the echo   Words get lost in the echo Icon_minitimezo mei 10, 2015 10:47 pm

What doesn't kill you
Makes you wish you were dead

Hij had het al door hoor, natuurlijk. Het was moeilijk te missen, het paarse haar wat zijn kant op kwam lopen. Vele mensen keken gespannen op, ze was een bekend gezicht in de straten van Freyton, vrijwel iedereen wist wie deze dame was. Zo wist Taeyang het ook maar al te goed en hij wist wat er zou gebeuren. Snel pakte hij de roos en stopte deze weg om eventuele opmerkingen van het figuur te voorkomen. En ja hoor, wat hij had verwacht gebeurde ook meteen. Ze ging zitten op de stoel tegenover hem en gooide haar voeten over de tafel heen. Vanaf zijn kant kon hij het vuil onder haar zolen zien zitten. De roodharige jongen was van plan geweest snel zijn melk te nuttigen en zich daarna gehaast uit de voeten te maken, maar natuurlijk was dat niet mogelijk aangezien de paarsharige niet onbekende dame begon te spreken.
''Wat hebben we hier, laat dat niet toevallig onze nieuwe waterrat zijn!'' Hij zag de grijns die rond haar lippen hing, en kon zelf geen klein lachje onderdrukken. Dat ze wist wie hij was, en dat terwijl hij pas recent de leerling waterbender geworden was. Stiekem voelde hij zich toch wel vereerd. Echter sprongen haar volgende worden bij hem in het verkeerde keelgat. ''Gefeliciteerd met je positie, knullie,'' zei ze terwijl ze een speelse stoot tegen zijn schouder gaf, die toch iets harder aan kwam dan de bedoeling was. "Excuse me, bitch?" spuugde hij haar richting op. "Nyx, lieve schat, je bent maar één enkel jaar ouder. Je hebt het recht niet mij een knul te noemen." Ze hadden nog nooit gesproken, maar natuurlijk wist hij wie dit figuur was, hoe ze heette en hoe oud ze was. Iedereen wist dit, niet alleen hij. Na een paar seconden een serieus boze blik op te kunnen houden hield hij het niet langer vol en barstte in lachen uit. "Toch bedankt hee." rondom zijn mond was een glimlach te zien, maar in zijn ogen was de innerlijke leegte waarschijnlijk nog goed te lezen.
Niet al te veel later zwaaide Nyx met haar arm met vele klingelende armbanden naar de ober en bestelde voor hem een dubbele baco. Op haar kosten nog wel. Hij glimlachte en knikte goedkeurend haar richting op. "Dat, moet ik eerlijk zeggen, vindt ik niet eens zo'n slecht idee van je," zei hij lachend. Maar zoals verwacht van de enige echte Nyx, zag ze do door hem heen alsof haar ogen een röntgenscan waren. Hij zuchtte, keek in een typische trieste manier uit het raam en wachtte tot de ober er aan kwam met zijn dubbele baco, die hij al snel aan zijn lippen zette. "Dat is een goede vraag," zei hij semi triest waarna hij in lachen uitbarstte en al shit perongelijk zijn te zure melk van het tafeltje stootte. Shit.

Afgeraffeld af ;;


Weggehaald door het beheer.
Tinypic plaatje was verlopen en een bloederig dier geworden.
Terug naar boven Ga naar beneden
Nyx

┅
Nyx

Vrouw Aantal berichten : 19
Coins : 10

Karakter profiel
Age: 18
Species: Human
Love: Deez nuts. #goteem

Words get lost in the echo Empty
BerichtOnderwerp: Re: Words get lost in the echo   Words get lost in the echo Icon_minitimedi mei 12, 2015 5:43 pm


nightmare dressed like a daydream
De paarsharige vuurstuurster grinnekte met een brede grijns om de antwoorden die hij haar had gegeven. ''Dat zijn toch driehonderdvijfenzestig dagen meer levens ervaring dan jij,'' sprak ze lachend. Taeyang had vast ook wel door dat ze maar met hem zat te dollen, al was hij daar misschien niet zo in de stemming voor. Om eerlijk te zijn wist ze nooit zo goed wanneer mensen zin hadden in haar ''dolletjes'' en wanneer niet. Niet dat het heel veel invloed op haar keuzes zou hebben als ze het wel zou weten though. Die mensen konden vast wel even tegen een stootje. Wordt je hard van. De woorden die haar vader haar altijd toegezegd had echode nog in haar hoofd. Wel, ze was er inderdaad hard van geworden. Was die man toch nog ergens goed voor geweest.
Vrolijk keek ze op toen de ober er aan kwam met haar bestelling en ze pakte meteen het glas beet. Ze zal hem later wel betalen, want haar kennende werden dit niet de enige drankjes die er besteld zouden worden. Al was ze de laatste tijd pittig blut.
Bij het zien van het glas melk dat in een mum van tijd over de vloer was schoot ze in de lach. ''En dat was pas je eerste slokje,'' grapte ze. Dat zou een van de medewerkers van het café straks wel opruimen. ''Dus, ga je me nog vertellen wat er precies aan het handje is?'' Met die vage antwoorden kon ze niks. Iemand die er zo triest bij zat kon wel wat hulp gebruiken, en ondanks dat veel mensen haar een tikje asociaal vonden was ze nog wel in staat voor een ander klaar ze staan. Taeyang was een chille gast after all.

TAG: Taeyang
By KíliNyxeria
'Cause darling I'm a nightmare dressed like a daydream


Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoud
Words get lost in the echo Empty
BerichtOnderwerp: Re: Words get lost in the echo   Words get lost in the echo Icon_minitime

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Words get lost in the echo
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
 :: ✰ Between the walls :: △ FREYTON STREETS-
Ga naar: