IndexPortalZoekenRegistrerenInloggen
Inloggen
Gebruikersnaam:
Wachtwoord:
Log me automatisch in bij elk bezoek: 
:: Ik ben mijn wachtwoord vergeten
Staff
Founder
Kythaela
Admin
Hayden
Season


Het is zomer in Auraegon! De zon is achter de wolken vandaan gekropen en schijnt haar verwarmende stralen weer over het hele koninkrijk. Vele maken van de gelegenheid gebruikt en zijn vaak aan het strand te vinden. de temperatuur kan oplopen tot zo'n 34°C.

Promoting

Wil je buttons ruilen? Stuur dan een PM met jou button en de link van je forum naar Kythaela. Jou button zal op ons portal komen te staan met een link naar jou site. In ruil hiervoor verwachten wij ook dat onze button op jou site komt te staan.

Dare to take risks ✗ Open Button10

 

 Dare to take risks ✗ Open

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Nyx

┅
Nyx

Vrouw Aantal berichten : 19
Coins : 10

Karakter profiel
Age: 18
Species: Human
Love: Deez nuts. #goteem

Dare to take risks ✗ Open Empty
BerichtOnderwerp: Dare to take risks ✗ Open   Dare to take risks ✗ Open Icon_minitimezo mei 10, 2015 9:36 pm


nightmare dressed like a daydream
Lochelf forest. Man, wat een fijne plek was het toch. Altijd fijn om met de gedachte rond te lopen dat een van de vele planten ieder moment zijn gif naar je kon spuwen, of dat er een of ander raar beest uit de struiken zou springen. Echt, heel geruststellend. Nyx kon het echter niet zoveel schelen. Ze kwam hier vaak. Waarom wist ze niet. Waarschijnlijk omdat er nooit echt veel anderen te vinden waren. Enkel een paar mensen die op weg waren naar de kust. Al spendeerde die meestal niet echt aandacht aan de licht rebelse vuurstuurster.
Haar gedachtes werden verstoord door het geluid van hoeven. Geen vrolijke, dravende hoefjes. Nee, deze klonken wat gevaarlijker. De dieren in dit bos waren niet zo als die op de boerderijen. Die waren nog redelijk tam. Dit, dit waren de wilde dieren. Uit reflex zocht de bender een van de bomen uit en klom hier zo snel mogelijk in. Als kind had ze vaak in bomen geklommen, dus gelukkig ging het haar gemakkelijk af. Behendig kroop ze over een van de dikkere, uitstekende takken. Net zo ver tot ze een mooi uitzicht op de grond en de omgeving had. Haar lippen krulde op tot een grijns toen ze de hoeven dichterbij hoorde komen. Verschillende mensen hadden haar al zo vaak verteld dit soort dingen niet te doen, maar of ze ook echt hadden verwacht dat Nyx naar hen zou luisteren? Nah.
Op het moment dat het dier de boom passeerde, liet de tiener zich vallen en greep de hals van het dier vast dat hevig begon te steigeren. Nyx behield haar grip door de hoorn van de eenhoorn stevig vast te grijpen, en met een brede lach daagde ze zichzelf uit om op het dier te blijven zitten. Jep, dit was veel leuker dan rondhangen in de winkelstraten. Helaas was de zwartharige tiener te druk met het hebben van te veel lol, en raakte al snel al balans. Na nog een paar keer bokken en steigeren wist de wilde eenhoorn haar van zijn rug te krijgen. Lachend wreef ze over de pijnlijke plekken op haar lichaam, maar die lach verdween al snel van haar lippen toen ze zag dat het dier woedend terug op haar af kwam stormen..

TAG: ???
By KíliNyxeria
'Cause darling I'm a nightmare dressed like a daydream


Terug naar boven Ga naar beneden
Achilles

Achilles

Man Aantal berichten : 39
Coins : 14
Leeftijd : 23

Karakter profiel
Age: Some secrets are better left unspoken
Species: Human
Love: Heaven has no rage, like love to hatred turned, nor hell a fury, like a woman scorned.

Dare to take risks ✗ Open Empty
BerichtOnderwerp: Re: Dare to take risks ✗ Open   Dare to take risks ✗ Open Icon_minitimewo mei 13, 2015 10:30 pm

In stilte had de zwartharige man haar gevolgd. Iets in haar doen en laten had hem geintereseerd maar niet tot het niveau dat hij zichzelf zichtbaar zou maken, nee daar zou ze toch echt wat beters voor moeten doen. Hij had honger. Een lust in zijn maag die langzaam omhoog kroop. Tja Achilles was niet.. De meest normale der personen. Hij had een interresante smaak, in mensenvlees that is. Het had hem altijd al gefacineerd en tja misschien zou het zwart harige meisje voor hem wel degene zijn die zijn volgende maal zou worden.
Het volgende moment schoot een gehoornd beest voorbij en even trok Achilles zijn wenkbrauw op. Het meisje reageerde interresant genoeg op het beest proberend op zijn rug te komen en hem te bereiden maar al snel bleek dat ze niet slim genoeg was om zich vast te houden en donderde er al weer vanaf. De eenhoorn leek er even genoeg van te hebben gehad en schoot weg maar wou vervolgens scheinbaar nog wraak nemen en kwam op een hoog tempo haar kant op. Achilles vernauwde zijn ogen en schoot naar voren zijn lichaam voor die van het meisje plaatsend waardoor het dier geschrokken tot stilstand leek te komen bij de veel grotere verschijning. Een grijns gleed over zijn lippen niet kijkend naar het meisje. Nee hij hielt niet van gespiest avondeten. Tenzij hij degene was die het spieste natuurlijk.


Dare to take risks ✗ Open 2cdz9sp
Terug naar boven Ga naar beneden
Nyx

┅
Nyx

Vrouw Aantal berichten : 19
Coins : 10

Karakter profiel
Age: 18
Species: Human
Love: Deez nuts. #goteem

Dare to take risks ✗ Open Empty
BerichtOnderwerp: Re: Dare to take risks ✗ Open   Dare to take risks ✗ Open Icon_minitimedo mei 14, 2015 10:59 am

Nog voor dat ze überhaupt op het idee gekomen was het beest weg te jagen met de vlammen die ze uit haar vingertoppen zou kunnen schieten was er een vreemdeling opgedoken van achter een boom. Blijkbaar had het dier niet gerekend op zijn plotselinge verschijning en hield halt. Langzaam liet Nyx de armen die ze voor haar gezicht had gehouden weer zakken. Vanachter de jongen vandaan wierp ze een blik op de eenhoorn, die nu rustig was weg gestapt. Haar mond viel haast open van verbazing. Hoe kreeg je het nou weer voor elkaar om een woedende eenhoorn weg te jagen? Ach, tenminste was zij nu gered. Gered.. wat een vreemd woord eigenlijk. Zij werd nooit ''gered''. Ze wilde ook niet gered worden. Ze kon het zelf allemaal prima aan. ''Bedank, maar ik had het zelf ook wel gered.'' Sprak ze koeltjes terwijl ze wat overtollig stof van haar kleding klopte.Nyxeria
'Cause darling I'm a nightmare dressed like a daydream


Terug naar boven Ga naar beneden
Achilles

Achilles

Man Aantal berichten : 39
Coins : 14
Leeftijd : 23

Karakter profiel
Age: Some secrets are better left unspoken
Species: Human
Love: Heaven has no rage, like love to hatred turned, nor hell a fury, like a woman scorned.

Dare to take risks ✗ Open Empty
BerichtOnderwerp: Re: Dare to take risks ✗ Open   Dare to take risks ✗ Open Icon_minitimedi mei 19, 2015 1:47 pm


Een donkere bijna hongerige blik lag in zijn ogen terwijl hij zich langzaam omdraaide en haar strak aanstaarde. Even opende hij zijn mond om haar toe te snauwen maar hielt zich in terwijl een kleine glimlach over zijn bleke lippen krulde. "Natuurlijk had je dat. En dan had de Eenhoorn gespieste etter gegeten voor z'n avondmaal." Mompelde hij koeltjes zich compleet omdraaiend naar haar neerkijkend op haar. Ja hij was lang. Met zijn twee meter tien tikte hij toch aardig boven ieder gemiddelde persoon uit en hoewel zijn kleding het nu verhulde was de man ook nog eens breed. Zijn spieren tikte aardig aan en hij had in principe zo de eenhoorn wellicht kunnen omleggen. Maar ja, daar zouden ze nu nooit achter komen. "Ben je gewond?" Mompelde hij dan maar rustig een wenkbrauw optrekkend terwijl hij het kind aankeek.


Dare to take risks ✗ Open 2cdz9sp
Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoud
Dare to take risks ✗ Open Empty
BerichtOnderwerp: Re: Dare to take risks ✗ Open   Dare to take risks ✗ Open Icon_minitime

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Dare to take risks ✗ Open
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
 :: ✰ Outside the kingdom :: △ LOCHELF FOREST-
Ga naar: