IndexPortalZoekenRegistrerenInloggen
Inloggen
Gebruikersnaam:
Wachtwoord:
Log me automatisch in bij elk bezoek: 
:: Ik ben mijn wachtwoord vergeten
Staff
Founder
Kythaela
Admin
Hayden
Season


Het is zomer in Auraegon! De zon is achter de wolken vandaan gekropen en schijnt haar verwarmende stralen weer over het hele koninkrijk. Vele maken van de gelegenheid gebruikt en zijn vaak aan het strand te vinden. de temperatuur kan oplopen tot zo'n 34°C.

Promoting

Wil je buttons ruilen? Stuur dan een PM met jou button en de link van je forum naar Kythaela. Jou button zal op ons portal komen te staan met een link naar jou site. In ruil hiervoor verwachten wij ook dat onze button op jou site komt te staan.

✰ Informatie; Het ontstaan van Aurageon Button10

 

 ✰ Informatie; Het ontstaan van Aurageon

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Kythaela
-
-
Kythaela

Vrouw Aantal berichten : 58
Coins : 18

Karakter profiel
Age: 17 years old
Species: Human
Love: It ain't over 'till It's over ~

✰ Informatie; Het ontstaan van Aurageon Empty
BerichtOnderwerp: ✰ Informatie; Het ontstaan van Aurageon   ✰ Informatie; Het ontstaan van Aurageon Icon_minitimeza mei 09, 2015 8:07 pmNatuurlijk is dit koninkrijk, zoals elk ander ooit ontstaan. Dat is in Auraegon's geval al heel wat jaren geleden. Van de eerste paar generaties is al lang niemand meer over. De enige waarheid die de bewoners nog hebben van de eerste jaren van Auraegon zijn legendes.

Iets meer van tweeduizend jaar geleden was er nog geen koninkrijk. Er waren vier tribes. Tribe of Rushing Water, Tribe of Whirling Gust, Tribe of Blazing Fire, en Tribe of Fallen Leafs. Ieder had zijn eigen element, en stuurders die daarbij hoorde. Er was altijd al een nare sfeer geweest tussen de vier Tribes, maar op een gegeven moment werd het zo erg dat Rushing Water de oorlog verklaarde. De benders en normale leden van de tribes wachtte geen moment, en iedereen was vast beraden deze oorlog te winnen. Rushing Water dacht slim geweest te zijn. Ze hadden gewacht tot de benders op hun sterkst getraind waren, de volwassen leden allemaal bewapend en zelfs de kinderen met een speer of zwaard om wisten te gaan. Ze dachten de sterkste al te zijn, maar ze hadden het mis. de andere Tribes waren sterker dan Rushing Water had gedacht, en de oorlog duurde maar liefst twee honderd jaar.
Verschillende generaties vochten zij aan wij, jarenlang. Na tweehonderd jaar was het hen enkel gelukt om Blazing Fire uit te schakelen. Nieuwere generaties waren het vechten zat. Na vele discussies, veel verraad en nog meer doden, is het de drie andere Tribes uiteindelijk gelukt om vrede te sluiten en één Tribe te zijn: Tribe of Shimmering Sunrays
De eerste paar jaren daarna was het nog wat moeizaam. Soms probeerde een oud Rushing Water lid, toch een Fallen Leafs lid uit te schakelen. Of andersom. Gelukkig werd de Tribe steeds vreedzamer, liefelijker en natuurlijk moderner. Na tweeduizend jaar was er een groot koninkrijk ontstaan. De meeste bewoners kennen het verhaal van het ontstaan van Auraegon niet eens. Dat komt omdat er niks meer van de vier originele Tribes over is. Al hoewel er één ding is dat de geschiedenis levende houdt. Auraegon heeft vier benders. Gekozen door de koning om het koninkrijk te beschermen tegen wat dan ook.
Terug naar boven Ga naar beneden
https://auraegon.actieforum.com
 
✰ Informatie; Het ontstaan van Aurageon
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
 :: ✰ Handbook :: △ INFORMATION-
Ga naar: