IndexPortalZoekenRegistrerenInloggen
Inloggen
Gebruikersnaam:
Wachtwoord:
Log me automatisch in bij elk bezoek: 
:: Ik ben mijn wachtwoord vergeten
Staff
Founder
Kythaela
Admin
Hayden
Season


Het is zomer in Auraegon! De zon is achter de wolken vandaan gekropen en schijnt haar verwarmende stralen weer over het hele koninkrijk. Vele maken van de gelegenheid gebruikt en zijn vaak aan het strand te vinden. de temperatuur kan oplopen tot zo'n 34°C.

Promoting

Wil je buttons ruilen? Stuur dan een PM met jou button en de link van je forum naar Kythaela. Jou button zal op ons portal komen te staan met een link naar jou site. In ruil hiervoor verwachten wij ook dat onze button op jou site komt te staan.

Hayden Jordan de Payens Button10

 

 Hayden Jordan de Payens

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Hayden
-
-
Hayden

Vrouw Aantal berichten : 63
Coins : 32
Leeftijd : 25

Karakter profiel
Age: 17
Species: Human
Love: Baby, I long for you this night

Hayden Jordan de Payens Empty
BerichtOnderwerp: Hayden Jordan de Payens   Hayden Jordan de Payens Icon_minitimedi mei 19, 2015 9:20 am

Hayden de Payens
Being alive is a sign of strenght
General


HAYDEN JORDAN DE PAYENS
17 years || Female || UkraGeneral
Full Name: Hayden Jordan de Payens
Nickname: Heidi, Hay
Name: Heidi
Age: 17 years
Parents: Sofie & Jordan
Siblings: twinsister Sarah
Tattoos: Just one, it's a fairy
Tattoo Colour: Blue
Tattoo Location: Left upper arm
Jewelry: Earrings of her mother's

relationships✾ Matthew ~ Just met

NPC
✾ Sofie de Payens - Alberona~ Mom † Dead
✾ Jordan de Payens ~ Dad
✾ Sarah de Payens ~ sissy
✾ Ben de Payens~ Uncle † Dead
✾ Anna de Payens - Sunflower~ Aunt † Dead

AppereanceHayden is een over het algemeen een klein meisje van rond de 1,60 meter. Ze heeft lang vuurrood haar dat tot over haar middel valt. Haar bruine ogen stralen warmte en kalmte uit. Ze zal ook altijd uitstralen als ze je niet mag of kent dat ze de wereld in haar eentje aankan. Als ze je vertrouwd wat niet snel gebeurt zal ze laten merken dan ze niet sterk is, zelfs verre van.

Personality»Arrogant || Strong-willed || manipulative || Scared«
» Mean || Caring || Smart || Creative || Slutty «

Arrogant
Heidi is een arrogant meisje die gewoon weet dat ze er goed uit ziet en daar graag gebruik van maakt. Ze zal ook doen alsof mensen denken dat het haar niets uit maakt wat de hell je over haar zegt

Strong-willed
Opgeven staat niet in haar woordenboek, ze zal ook doorgaan tot ze er letterlijk bij neervalt of door en of andere legit reden niet dit kan krijgen.

Manipulative
Op haar vorige school heeft is ze alle leraren 'af gegaan' om op die manier ze te kunnen chanteren om op die manier hogere cijfers te krijgen zonder dat ze er moeite voor hoefde te doen. Ze zal zichzelf doen overkomen als een lief en aardig meisje tot ze iets nodig heeft van je.

Scared
Heidi zal het niet laten merken als ze zich niet op haar gemak voelt bij je in de buurt maar ze is eigenlijk constant bang, voor alles wat haar zal achtervolgen. Haar verleden maar ook de toekomst. Ze heeft bijna elke nacht nachtmerries en word gillend wakker. Ze zal hier graag over liegen en zorgen dat niemand doorheeft dat ze een bangerik is.

Mean
Als ze je niet mag is ze al snel de grootste bitch die je je kan voorstellen, ze zal je naar beneden halen op elke mogelijke manier die ze voor ogen zal hebben. Het zal haar niet uitmaken als ze je al door de grond geboord heeft of als je al hebt opgegeven ze zal door gaan tot je in haar ogen geen bedreiging meer bent

Caring
Als ze je vertrouwd zal ze alles voor je doen en hoef je het soms niet eens te vragen en ze staat voor je klaar.

Smart
Ze doet soms wel alsof ze heel dom is maar ze is ongelofelijk slim. Heidi gebruikt dit alleen niet altijd op de juiste manier. Het is vooral dat ze het gebruikt bij pranks uithalen met haar vrienden of manipulatieve plannetjes bedenken.

Creative
Heidi zingt heel graag en kan dr aardig wat van ook acteert ze graag maar dan lig je eerder in een deuk dan dat je denk van wauw dit is goed. Ook maakt ze graag tekeningen, de ene lukt beter dan de andere.

Slutty
Om het op een botte manier te zeggen Heidi gaat met alles wat los en vast zit naar bed. Door dingen die er zijn gebeurt heeft ze niet het idee dat haar eigen leven haar leven is of haar keuzes haar eigen keuzes. Dus ze doet dit om voor zich zelf duidelijk te maken dat dit haar leven is en zij haar pad kiest en niemand haar meer kan dwingen.

History


Aged 0-5:
Hayden en Sarah zijn geboren, Hayden net voor haar zusje. Tijdens de geboorte van Sarah is hun moeder overleden door complicaties tijdens de geboorte. Hun vader Jordan heeft hun beide gehaat voor het afmaken van zijn vrouw, de liefde van zijn leven. Ze hebben vrij weinig contact met andere gehad buiten hun vader en zijn broer en vrouw. Haar tante en oom waren heel leuk met hun.

Aged 5-11:
Hun vader was er klaar mee en trok de aanwezigheid van zijn beide dochters niet meer en heeft ze ondergebracht bij Ben en Anna, haar oom en tante. De eerste paar weken sliepen ze op de logeer kamer terwijl Anna aan het vertellen was dat ze een kamer aan het klaar maken was in de kelder. Niets was minder waar, ze had gewoon in opdracht van Ben daar twee matrassen neer gesmeten en gezorgd dat alles afgesloten was beneden.
Anna en Ben hebben na die paar weken de meisjes in de kelder gestopt en die vanbuiten af op slot gedaan. Ze hadden nooit om de kinderen gevraagd ze waren hier ook al niet gewenst.
Na een tijdje alleen maar in de kelder zitten was haar oom elke keer beneden wanneer Anna er niet was zeggend dat dit haar tirannie was en hij er niets mee te maken had. Ze geloofde hem en hij had beloofd hun hier weg te halen, zijn belofte leek waarheid te worden toen hij uitlegde dat hij ze een voor een weg zou brengen naar buiten het huis. Hij nam het roodharige meisje als eerste mee haar blauwharige zusje achterlatend in de kelder. Ze had nog zo gezegd dat ze Sarah als eerste buiten wilde hebben, achteraf had het niets uit gemaakt.
Hij had haar mee genomen naar zijn slaap kamer en haar daar seksueel misbruikt, en vervolgens haar zusje. Meteen was het vertrouwen in hun oom we wat natuurlijk niet geheel raar is. Ze wist niet meer wie ze kon vertrouwen en wie wel. Gezien dit misbruik zo lang door ging is ze zich op gegeven moment gaan verzetten toen Oom bedacht dat hij winst kon maken op de twee meisjes die in zijn huis leefde op zijn geld teerde. Ze waren niet gewenst en kostte geld en dat geld wilde hij terug.
De twee meisjes waren gedwongen met meerdere mannen op een dag naar bed te gaan op zo een jonge leeftijd. Op een gegeven moment is Heidi haar tante te lijf gegaan, maar haar kleine lichaam was lang niet sterk genoeg om hem uberhaupt pijn te kunnen doen, hij had haar neer geslagen en zo is er glas in haar oog terecht gekomen waardoor ze een oog mist. Hij is er chirurgisch uit gehaald door oompje lief en ze kreeg een stuk verband voor haar oog. Hij liet haar denkend alleen op de keuken tafel liggen, ze was immers onder narcose. Hij wist niet dat deze al was uitgewerkt. Ze zag haar kans schoon en greep het mes uit de keuken en stak die recht tussen zijn ribben in zijn hart terwijl ze hem recht aankeek, zonder een enkel woord te zeggen. Ze heeft naast hem gezeten tot hij geen adem meer haalde. Ze wilde zeker weten dat hij nooit meer iemand pijn zou doen. Toen zijn ogen verschrokken naar de plek staarde waar ze had gestaan. Heidi greep haar zusje en liep het huis uit voor Anna terug zou komen.

Aged 11-14:
Net weg gelopen met haar jongere zusje die ze altijd haar kleine zusje noemde. Zij moest sterk voor haar zijn en op zoek gaan naar een plek om veilig en droog thuis te zitten. Ze kwam uit eindelijk terecht in een opvang voor ouderloze kinderen, ze waren verweg van hun geboorte plaats om niet meer in de buurt te hoeven zijn bij haar familie. Meteen heeft ze medische zorg gehad voor haar oog, ze kreeg een kunstoog waardoor je er nu niets meer van ziet. Ze heeft in het weeshuis haar vrienden ontmoet, er is vrij weinig in deze periode gebeurt alleen het leggen van sociale contacten en deze behouden en vele leuke dingen doen. Maar vooral kind zijn. Ze heeft de basis van leren lezen en schrijven maar ook rekenen best snel opgevangen. Ze is was een leergierig meisje die graag las, maar veel op zichzelf was en zich opsloot in haar kamer. Als ze niet op haar kamer was was ze bezig met jongens versieren in de stad. Vaak waren deze ouder dan dat zij was.

Aged 14-17:
wip

Aged 17-18:
wipHayden Jordan de Payens WUwOLQW
:Credits:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
 
Hayden Jordan de Payens
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
 :: ✰ In game :: △ YOUR CHARACTER-
Ga naar: