IndexPortalZoekenRegistrerenInloggen
Inloggen
Gebruikersnaam:
Wachtwoord:
Log me automatisch in bij elk bezoek: 
:: Ik ben mijn wachtwoord vergeten
Staff
Founder
Kythaela
Admin
Hayden
Season


Het is zomer in Auraegon! De zon is achter de wolken vandaan gekropen en schijnt haar verwarmende stralen weer over het hele koninkrijk. Vele maken van de gelegenheid gebruikt en zijn vaak aan het strand te vinden. de temperatuur kan oplopen tot zo'n 34°C.

Promoting

Wil je buttons ruilen? Stuur dan een PM met jou button en de link van je forum naar Kythaela. Jou button zal op ons portal komen te staan met een link naar jou site. In ruil hiervoor verwachten wij ook dat onze button op jou site komt te staan.

BITCH I EAT PEOPLE Button10

 

 BITCH I EAT PEOPLE

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Achilles

Achilles

Man Aantal berichten : 39
Coins : 14
Leeftijd : 23

Karakter profiel
Age: Some secrets are better left unspoken
Species: Human
Love: Heaven has no rage, like love to hatred turned, nor hell a fury, like a woman scorned.

BITCH I EAT PEOPLE Empty
BerichtOnderwerp: BITCH I EAT PEOPLE   BITCH I EAT PEOPLE Icon_minitimedi mei 19, 2015 8:26 pm

Rood.. Het was de kleur van zijn haat. De kleur van oorlog, bloed dat de slagvelden zou overvloeien. Bloed.. De kleur die een leven liet beginnen, de kleur die een leven liet eindigen.
Hij staarde naar het lijk voor zijn neus terwijl een glimlach langzaam overzijn lippen gleed het bloed van zijn lip likkend. "It’s a shame for you lost your head. A careless human, who wound up dead. You wore your sin like it was some kind of prize. Too many lies… too many lies.." Mompelde hij in een vreemd accent. Niemand die hem zou missen. Het was een familieloze boer geweest. Nee Achilles koos zijn slachtoffers precies uit. Hij dacht goed na anders was hij al lang al gepakt simpel als dat.
Met een zucht draaide de gespierde lange man zich om van het lijk en duwde achteloos wat hooi over het lichaam terwijl hij de boerderij uitliep zijn ogen sluitend bij het velle zonlicht en schudde zuchtend zijn hoofd.


BITCH I EAT PEOPLE 2cdz9sp
Terug naar boven Ga naar beneden
Koschei

┅
Koschei

Man Aantal berichten : 108
Coins : 104
Leeftijd : 20

Karakter profiel
Age: Unknown
Species: Unknown
Love: Never

BITCH I EAT PEOPLE Empty
BerichtOnderwerp: Re: BITCH I EAT PEOPLE   BITCH I EAT PEOPLE Icon_minitimewo mei 20, 2015 4:51 pmSerieus, wat hij hier de laatste tijd allemaal aan het doen was? Hem een raadsel. Toch liep de jongen hier weer opnieuw, voelende hoe hij uit de toon viel tussen al deze boeren met zijn allround kleding. Het was goed weer vandaag, dus lag zijn mantel thuis, ook wel zo makkelijk want hij had het idee dat ze benders hier niet zo enorm mochten. Zijn donkergrijze T-Shirt vertoonde hier en daar natte plekken, want good Lord, het was iets van 34 graden ofzo. Koschei werd er weer aan herinnerd waarom hij de zomer haatte, maar zich ernaar kleden deed hij dan ook niet echt. Over zijn grijze shirt zat een zwart, mouwloos jack, met kraag natuurlijk. Verder droeg hij een lange zwarte broek en waar hij normaal laarzen met rode zolen had droeg hij vandaag simpele zwarte gympen, dat was 'zomerser'. Hij was gelukkig niet de enige die haast volledig in het zwart ging though, een andere man, die trouwens heel random uit de boerderij gelopen kwam waar hij tegenaan leunde. Droeg ook zwart. Kos grinnikte. "Lekker weertje niet?" Sprak hij tegen de ander, met een stem die droop van het sarcasme.


✗ Fools set the rules in this world ✗
BITCH I EAT PEOPLE 71tg8i
✗ Just take a look around, it's undeniable ✗
Terug naar boven Ga naar beneden
 
BITCH I EAT PEOPLE
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
 :: ✰ Between the walls :: △ FARMVILLE-
Ga naar: