IndexPortalZoekenRegistrerenInloggen
Inloggen
Gebruikersnaam:
Wachtwoord:
Log me automatisch in bij elk bezoek: 
:: Ik ben mijn wachtwoord vergeten
Staff
Founder
Kythaela
Admin
Hayden
Season


Het is zomer in Auraegon! De zon is achter de wolken vandaan gekropen en schijnt haar verwarmende stralen weer over het hele koninkrijk. Vele maken van de gelegenheid gebruikt en zijn vaak aan het strand te vinden. de temperatuur kan oplopen tot zo'n 34°C.

Promoting

Wil je buttons ruilen? Stuur dan een PM met jou button en de link van je forum naar Kythaela. Jou button zal op ons portal komen te staan met een link naar jou site. In ruil hiervoor verwachten wij ook dat onze button op jou site komt te staan.

✰ Informatie; Ukra's Button10

 

 ✰ Informatie; Ukra's

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Kythaela
-
-
Kythaela

Vrouw Aantal berichten : 58
Coins : 18

Karakter profiel
Age: 17 years old
Species: Human
Love: It ain't over 'till It's over ~

✰ Informatie; Ukra's Empty
BerichtOnderwerp: ✰ Informatie; Ukra's   ✰ Informatie; Ukra's Icon_minitimeza mei 09, 2015 6:58 pm
In Eriston Tower komen hen die meestal erg leergierig zijn, en alle mysterieuze toevoegingen die Auraegon zo uniek maken koesteren. Of zij die de weg totaal kwijt zijn, en zoeken naar begeleiding. In deze toren kan jij jou eigen Ukra halen. Een Ukra draag je om een ketting, een armband, in je zak, of hoe je hem dan ook wil dragen. Sommige halen hem al op jonge leeftijd, anderen twijfelen nog een tijdje en halen hem op latere leeftijd. Ook zijn er mensen die deze 'uitdaging' liever niet aangaan. Dat hele hokus pokus gedoe gaat hen net iets te ver.

✰ Informatie; Ukra's Red_ge10 - Sterk en dapper.
✰ Informatie; Ukra's Donker10 - Hebberig en veeleisend.
✰ Informatie; Ukra's Orange10 - Beheerst en observerend.
✰ Informatie; Ukra's Yellow10 - Vrolijk en Positief.
✰ Informatie; Ukra's Blue_g10 - Druk en leergierig.
✰ Informatie; Ukra's Licht_10 - Helder denkend en analyserend
✰ Informatie; Ukra's Pink_g10 - Liefdevol en verzorgend
✰ Informatie; Ukra's Paars_10 - Brutaal en ondeugend.
✰ Informatie; Ukra's Black_10 - Zoekend naar macht en moordlustig


- Hoe werkt een 'Ukra'? En wat is het precies?

Een Ukra is een steen die men krijgt van Oriana. Zodra jij de toren bezoekt met de reden jou Ukra te halen heeft Oriana er al een klaarliggen. In het midden van de bovenste kamer in de toren staat een grote, gloeiende steen. Deze steen loopt over in alle verschillende kleuren die je je maar kan bedenken en straalt een fijne, positieve energie uit. Een Ukra is dus een deel van deze steen. Een deel die jij bij je kan dragen. Zodra jij om jou Ukra gevraagd hebt, verschijnt er een voor je.
Het is nu de bedoeling dat jij naar deze steen gaat leven, want begeleiding is immers waar je om gevraagd hebt. Jou Ukra is nu een deel van jou. De steen is verbonden met je ziel en gelinkt aan jou gevoelens. Zodra je naar deze steen gaat leven, gaat deze steeds meer gloeien en wordt deze een mooie, heldere kleur. Hoe feller jou Ukra gloeit, hoe meer positieve energie en kracht er naar jou ziel wordt gestuurd. Je bent tot veel meer in staat. Sterker, slimmer, sneller, etc.
Echter zijn er ook mensen die een Ukra halen voor de grap, of om anderen te bewijzen dat het allemaal maar stom bijgeloof is. Dat is niet zo'n slim plan. Zodra jij niet naar de Ukra die jij gekozen hebt leeft, wordt deze steeds doffer. Mocht je dit blijven volhouden, wordt hij uiteindelijk zelfs grijs. De dofheid van de steen zorgt ervoor dat er negatieve energieën naar je ziel worden gestuurd. Je wordt zwakker, sneller ziek, en zelfs om je heen lijken er allerlei gevaren en ongelukken in een klein hoekje te zitten.

- Waarom zou ik een Ukra halen?

De grootste reden waarom de meeste besluiten een eigen Ukra te halen, is omdat ze begeleiding nodig hebben. Een Ukra geeft een duidelijke weg van waar jij als persoon aan toe bent. Alleen maakt Oriana natuurlijk soms ook een foutje. Het kan dus ook gebeuren dat je een Ukra toegewezen krijgt die totaal niet bij jou past, maar ach, dat is het risico dat je neemt.

- Waarom is dit 'Ukra systeem' er? En hoe werkt het in de RPG?

Het Ukra systeem is een van de vele ''verrassings-elementen'' van de RPG. Wanneer jij vastloopt met een karakter, niet weet wat voor karakter je hem/haar moet geven, of gewoon zin hebt in wat nieuws met jou karakter, kan je een Ukra gaan halen. Omdat jou karakter soms een Ukra toegewezen krijgt die totaal afwijkt van zijn of haar karakter. Dit kan voor grappige of dramatische situaties zorgen in de RPG.
Als jij besluit in de RPG jou Ukra te halen, maak je een topic aan bij de ''Eriston Tower'' waarin je een post schrijft over hoe jou personage zijn of haar Ukra gaat halen. Hierbij verteld hij of zij ook de reden waarom hij gekozen heeft een Ukra te gaan halen. Als er geen reden is, dan zeg je het er niet bij. Vervolgens post een van de admins op jou topic en verteld jou welke Ukra je hebt gekregen. Dit wordt gedaan met een random generator om het eerlijk en spannend te houden!

- Ik vind mijn Ukra niet leuk, wat nu?

Als jij een Ukra gekregen hebt die je echt niet leuk vind, is er een mogelijkheid om een nieuwe Ukra te halen, of om hem te deactiveren. Deze mogelijkheden zijn te vinden in de shop en kun je kopen met jou verdiende coins.

- Ik leef/leef niet naar mijn Ukra, wat heeft dit voor effect in de RPG?

Natuurlijk is het helemaal aan jou om te bepalen of je karakter naar zijn of haar Ukra leeft, wat de positieve/negatieve energieën met hem of haar doen en hoe hij of zij zich voelt. Daar ben je helemaal vrij in. Wel hebben we een leuke extra bij dit hele systeem. Als je naar je Ukra toe leeft, zal er soms een admin je topic binnenvallen met een geluks-mededeling. Je vind dan een Item, coins of iets anders leuks. Leef je niet naar je Ukra toe, kan een admin je topic binnen vallen met een ongeluks mededeling. Dit houdt in dat er een kudde wilde dieren op je af komt stormen, er een noot op je hoofd valt, etc. Niks super gevaarlijks of schadelijks. Gewoon een grappig ongelukje.

We hopen dat dit topic alle uitleg die jullie nodig hebben bevat. Zo niet, stuur gerust een PB of stel jou vraag in het ''QUESTIONS'' forum!

- Mvg, het Aureagon team
Terug naar boven Ga naar beneden
https://auraegon.actieforum.com
 
✰ Informatie; Ukra's
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
 :: ✰ Handbook :: △ INFORMATION-
Ga naar: